Entre el WTF i el premi Darwin

Posted on 3 Setembre 2012

0


La notícia que mereix la nostra atenció arriba aquesta vegada amb premi. Premi perquè es tracta d’un fantàstic WTF, i perquè no només la notícia és mereixedora d’aquesta menció, sinó que a més el seu protagonista entrarà de ben segur a la llista de candidats als Premis Darwin d’enguany.

Segons sembla, un noi xinès va decidir enviar-se per correu a la seva companya i gairebé mor ofegat. Així doncs, la Vanguardia obre el titular fent menció d’aquest fet i de que és xinès (no fos cas que els catalans agaféssim complexa d’excèntrics).

El millor de tot és pensar seriosament en el fet que :

Al final no ha passat res. Per tant, si no ha passat res, se suposa que no hauria de ser notícia. A més, això que « no ha passat », no ha passat a la Xina. Una es pregunta, com sempre, a qui li importa això. El millor de tot, és que a la redacció de la Vanguardia algú està cobrant per escriure aquesta peça, tot i que no li negarem que, tret que l’autor/a sigui el/la mateix/a que selecciona les notícies a publicar, s’ha guanyat el sou nodrint la peça de referents culturals d’allò més variats, a saber, Velvet Underground i Los Serranos.

Felicitats de nou a LV per alegrar-nos la tarda.

Menció a part mereix el noi xinès, tant encegat per l’amor que oblida preveure cap mecanisme de respiració i, és clar, el seu amic, que sumant forces intel·lectuals no pensa ni en portar ell mateix el paquet. Accèssit al Darwin.

Anuncis
Etiquetat:
Posted in: WTF?