Respecte pels “moscardons”

Posted on 19 Març 2012

0


Vagi per endavant que no estem obsessionades amb els animals. Però de nou ens trobem immerses en l’apassionant món de la vida sexual dels no mamífers. Aquesta vegada, gentilesa d’El País, i de les mosques. El gran titular és: Las moscas se dan al alcohol cuando no pueden aparearse

Volem fer constar que no l’hem trobat nosaltres, sinó que ens ha estat facilitada per l’equip de @vinusbrindis. Aprofitem per preguntar-nos què debía estar passant a l’acollidor local d’Astúries amb Torrent de l’Olla perquè de cop algú trobés aquesta breaking new.

Sembla ser que les mosques que no aconsegueixen satisfer les seves necessitats reproductores prefereixen consumir menjar amb alcohol afegit que sense, mentre que les que ho aconsegueixen se n’abstenen. Això ha estat descobert per uns científics que clarament estaven pentinant el gat (i no ho diem nosaltres, que ho insinuen ells) (i ens encanta) després de realizar una sèrie d’experiments. Qualsevol traslació a la vida humana és fruit de la nostra imaginació.

Queda per resoldre si aquestes mosques anirien de borratxera silvestre en cas de viure en llibertat, ja que sembla que la preferència respon més aviat a qüestions genètiques que a una voluntat autodestructiva típica de l’espècie humana.

L’article obre a la vegada nous dubtes sobre societats entorn a les quals planegen sonats tòpics. Com resolen els bascos el “problema basc”? I perquè a Escòcia hi ha un dels índex més alts d’alcoholisme? Animem als investigadors autors de l’article a iniciar un programa de recerca experimental amb persones humanes. Antropòlegs del món, l’observació participant és tota vostra.

Anuncis
Posted in: WTF?