Vigila si mai vas a Louisiana!

Posted on 19 gener 2012

0


Inaugurem la secció “WTF?” amb aquesta perla cortesia del diari Ara. El jornal, perquè no dir-ho, ha estat inspirador d’aquest petit moviment de detecció i denúncia d’estupideses i considerem, doncs, que seria lleig comentar qualsevol altra font abans.

La present notícia s’inicia amb el brillant titular “Louisiana vol prohibir el pijama en públic”.

Imaginem la reacció desesperada, possiblement amb aquesta forma del públic català (a qui en principi es dirigeix el rotatiu) en llegir la bona nova.

El subtítol continua de forma molt informativa reflexant l’acutació d’un jove, la identitat del qual desconeixem (i desconeixerem) que suscita la reacció del comissari. Per cert, la localitat, no és Louisiana, que és un estat dels Estats Units. Es tracta de la tercera ciutat d’aquest estat, Shreveport, que té 200.000 habitants. Més o menys com Terrassa. El que sí que fa el/la periodista autor/a de la notícia (que ha preferit, sense que ens extranyi, amagar-se sota el pseudònim “ARA Barcelona”) és recollir el testimoni del carrer, aquell testimoni l’opinió del qual roman crucial per a la comprensió de la trascendent notícia.

Ens en fem creus i ens preguntem la cara que faria un senyor de mitjana edat natiu de Mongòlia si llegeix al dirari de la seva regió que a Terrassa (bé al titular hi hauríem de posar Catalunya) el cap de policia local planteja a Pere Navarro prohibir anar en pijama pel carrer.

Ens aventurem i creiem que, possiblement, seria aquesta

Anuncis
Posted in: WTF?