Us ve de gust una hamburguesa?

Posted on 19 gener 2012

0


No sabem si a vosaltres us passa, però la majoria de gent quan li dius “HAMBURGUESA!” pensa immediatament en una tros de carn de dubtosa procedència, composició i cocció, relacionada amb qualsevol tipus de propietat alimentària poc saludable per a l’espècie humana. També s’acostuma a relacionar amb una solució culinària poc elaborada, un recurs fàcil per a quan es vol menjar quelcom de forma ràpida i conscient de la seva poca qualitat i sofisticació.

Doncs bé, per a la vostra informació l’Esther Porta i el Salvador Chicharro van decidir “dignificar de manera definitiva l’hamburguesa” amb el projecte Heart Burger Barcelona. La seva proposta gastronòmica pretén conciliar el concepte d’hamburguesa amb la salut. Com? Molt senzill: al seu restaurant ofereixen de forma única i exclusiva hamburgueses en forma de cor! I ens ha agradat per tres raons de pes:

QUALITAT: Carn 100% ecològica, de vaques que pasturen lliurement a 1.500 metres, producte de proximitat i sense herbicides, pesticides, fàrmacs o altres productes químics nocius per la salut. A més, gaudeixen d’opcions gastronòmiques pels celíacs i pels que no mengen carn de vedella! Hi ha hamburgueses de pollastre, llagostins, salmó, tonyina i hamburguesa veggie.

ORIGINALITAT: Heu vist mai una hamburguesa en forma de cor? El més interessant és que no les fan en forma de cor perquè siguin uns “nyo nyos”, sinó perquè el cor és el símbol de la salut.

ATREVIMENT: No només tenen forma de cor, sinó que ofereixen des d’una hamburguesa simple fins a una hamburguesa amb la combinació més extravagant: ceba confitada amb foie i reducció de Porto, escalivada i formatge de cabra, combinació de formatges i salsa de gerds… O tot allò que hi vulguis afegir!

Les hamburgueses vénen acompanyades d’una amanida o bé de patates fregides “de veritat” (entre 10 i 13 euros el plat).  Les porcions són generoses, encara que per aquells que teniu més gana ofereixen plats per picar, amanides i postres, tot exquisit!

Ara sí que us ve de gust una hamburguesa? I per si encara no s’ha obert la gana mireu: http://www.barcelonaheartburger.com/

Informacions pràctiques

–          Gran Via de les Corts Catalanes 602 (entre Balmes i Pl. Universitat)

–          Telèfon: 933 021 030

–          e-mail: behappy@barcelonaheartburger.com

–          Obert de dilluns a dissabte de 13-16h i de 20-23.30h. Tancat diumenge tot el dia i dilluns nit.

–          I els gossets de màxim 8 kg us hi poden acompanyar!

Anuncis
Posted in: On quedem?